Yksityishenkilöiden verkkokauppa on avattu.

Verkkokauppa toimii osoitteessa fysituote.fi

Tuotteita voi ostaa myös jälleenmyyjiltämme.

MediTEAM terveystuotteet

Ota MediTEAM avuksesi terveystuotteiden valintaan. MediTEAMilta saat asiantuntevan tuotetiedon ja käyttöopastuksen. Myyntipisteitä meillä on Suomessa yli 300, katso mikä niistä on sinua lähinnä. Tuote ja ammattilaisen taito yhdessä – ja voit paremmin.MediTEAM

Kuluttaja-asiakkaat

MediTEAMin asiantuntemus hoitosukkien, hoitopatjojen, tukien,  apuvälineiden ja terveyskenkien valinnassa ja käytön opastuksessa on sinulle tärkeä asia. Käänny aina MediTEAM-jälleenmyyjän puoleen ostaessasi näitä tuotteita.  Tuote ja ammattilaisen taito yhdessä – ne yhdessä saavat sinut voimaan paremmin.

Kysy myyntipisteistämme: katso lähin myyntipiste

Tarjoamamme kokonaispaketti on täysin räätälöitävissä. Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopivat ratkaisut.

Palvelut

Asiantuntemus on tukenasi terveystuotteiden valinnassa, kun asioit MediTEAMin kanssa. Myyntipisteissämme on asiantunteva henkilökunta.  Erityisesti tuki- ja hoitosukkien valinnassa asiantuntijan panos on ratkaisevan tärkeä, se ehkäisee vääriä valintoja ja hoitotapoja, joista voi olla laskimo- ja imusuonipotilaille jopa vaaraa.

Tukeudu aina MediTEAMin asiantuntemukseen, kyse on Sinun hyvinvoinnistasi.