Yksityishenkilöiden verkkokauppa on avattu.

Verkkokauppa toimii osoitteessa fysituote.fi

Tuotteita voi ostaa myös jälleenmyyjiltämme.

Asiakastarinat

Tällä sivulla on esimerkkejä siitä, miten Mediteamin apu on auttanut asiakkaitamme heidän vaivoissaan. Nuori äiti suonikohjuvaivojensa pauloissa, keski-ikäinen liikemies joka säikähti vakavan keuhkoveritulpan aiheuttanutta laskimotukosta. Molemmille verisuonikirurgi Pekka Rainio määräsi kompressiosukat, joista he saivatkin avun käännyttyään Mediteamin asiantuntijoitten puoleen oikean tuotteen valinnassa ja sen käytön opastuksessa.

Laskimotukos johti keuhkoemboliaan

Liikemies Matti Lassila sai keuhkoembolian pohkeesta lähteneen laskimotukoksen  juuttuessa keuhkoihin.   Pitkät lento- ja ajomatkat ovat osaltaan syynä laskimotukoksiin, vaikka päivittäinen reipas liikunta kuului miehen elämäntapoihin. Verenohennuslääkitys ja oikein valittujen hoitosukkien käyttö olivat lääkärin hoitosuosituksena – asiantuntemus on sukkien valinnassa a ja o. – En valitse omin päin hoitosukkia itselleni marketeista, asiantuntijan käyttö on tässä tarpeen.

Suonikohjuvaivani loppuivat hoitosukilla

Perheenäiti Laura Tirin suonikohjut pahenivat raskauksien myötä ja hän arveli jo, että  lyhyiden hameiden käyttö olisi hänen osaltaan taaksejäänyttä elämää suonikohjujen visuaalisen haitan vuoksi. Apu löytyi hoitosukista. -Jos olisin tiennyt jo aiemmin kompressiosukista, olisin käyttänyt niitä jo pitkään ja säästynyt vaivojen pahenemiselta. Mediteamin sukkia on mukava käyttää, ne ovat tyylikkäitä ja valikoima on laaja ja muodikas. Varaan aina sukkia uusiessani ajan Mediteamin asiantuntijalta.

Hoitosukat aina ensimmäisenä

Verisuonikirurgi Pekka Rainio suosittaa erilaisiin laskimovaivoihin aina ensimmäiseksi kompressiosukkien käyttöä ja niiden valintaan asiantuntevaa opastusta. Leikkaushoidot laskimolaajentumissa ovat kehittyneet ja jokaisen vaivatyyppiin löytyy varmasti oikeanlainen kirurginen toimenpide, mutta usemmiten hoitosukkien käyttö on riittävä hoito näihin vaivoihin. Hoitosukkien käytöllä voidaan myös ennalta ehkäistä esim. suonikohjuvaivoja, mutta väärin valituista sukista voi olla haittaakin.

Tuet mahdollistavat työn ja urheilun keskeytyksettä

Jääkiekkoa harrastava Mattias Kinnunen sekä rakennuksilla työskentelevä Tuukka Jylhä käyttävät urheiluvammojen ilmaantuessa erilaisia Mediteamin tukia ja ortooseja, jotka asiantuntija mitoittaa ja valitsee heille. Tuki mahdollistaa sekä urheilun että työnteon jatkumisen ilman keskeytyksiä vaikka urheiluvamma voisi vaikuttaa aluksi pahaltakin. Tuki mahdollistaa toiminnan ilman passiivisia lepojaksoja ja lihaskunnon pysyessä hyvänä sekä vahvistuessa tuen käyttö jää usein lyhyeksi. Suosittelemme!